Judėjimo į priekį vaiduoklis

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

Pranešimas. Geros naujienos tapo deficitine preke. Bandoma organizuoti ir sąmoningai platinti naujienas. Pastaraisiais metais visame pasaulyje trilijonai dolerių išleisti ne griūvančios ekonomikos atstatymui, o gerų naujienų paskleidimui.
Biržos tuoj pat reaguoja į šias lėšų investicijas, žaidžia kilimą ir, kurdamos eilinį „finansinį burbulą“, išpumpuoja lėšas iš realaus sektoriaus. Politikai sako gražias kalbas apie kovą su ekonominiu nuopuoliu, sukuria geras naujienas, tačiau neturi jėgų kovoti su krize.
Replika. Štai taip po to ir atsiskleis visas mūsų pasaulio melas kartu su būtinybe jį sunaikintį ir įgyti priešingas egoizmui atidavimo ir gerų ryšių savybes. Iš blogio ištrūkti galima tik perpratus jį kaip blogį, o tam reikia, kad blogis būtų didelis. Taigi ateityje mūsų laukia dar didesni finansiniai burbulai.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>