Saugumo garantija – išsitaisymas

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Pavyzdžiui, žmogus turi gerą, tyrą širdį, studijuoja kabalą… – Ar jis gali patirti ką nors blogo, pavyzdžiui, mirtį arba sunkų sveikatos sutrikimą, kitų žmonių apgaulę dėl savo patiklumo, ar Kūrėjas tokius žmones saugo?
Atsakymas: Kūrėjas – tai Absoliutus Gamtos Dėsnis. Visi pokyčiai vyksta žmoguje. Jeigu kas nors gali kam nors pakenkti, vadinasi, abu neišsitaisę.

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Ką daryti, kai žmonės mus užgaulioja, puola be jokios priežasties? Ar turime gintis, kad jie daugiau su mumis blogai nesielgtų? Ar reikia apsišarvuoti kantrybe?
Atsakymas: Su pašaliniais žmonėmis reikia elgtis ramiai, bet tvirtai, kaip elgiasi visi žmonės. O savo grupės draugams – atleisti, bet juos įtakoti taip, kad parodytumėt gerą pavyzdį.

Kaip elgtis su kitais? (rusų k.)

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>