Kabala prieš alkoholizmą

Auklėjimas, vaikai

Pranešimas: Alkio hormonas grelinas, smarkiai sustiprindamas alkoholio teikiamą malonumą, paspartina alkoholizmo vystymąsi. Priklausomybė nuo azartinių žaidimų, alkoholizmas, persivalgymas, narkomanija – visa tai turi bendras šaknis. Prieš porą šimtų metų tai buvo vadinama paprasčiausiai „dvasios silpnybe” arba auklėjimo trūkumu.
Šiuolaikinis mokslas iškelia kitą priežastį – tai tėvų perduodami genai, nulemiantys vienokios ar kitokios ydos susiformavimą bei vystymąsi.
Komentaras. Tačiau dar iki tėvų egzistuoja sistema, lemianti, kiek ir kokių „gerų“ bei „blogų“ savybių turi turėti kiekvienas žmogus. Paimta į kabutes, nes visa tai suplanuota iš anksto – reikia tik auklėjimu taisyti save – nesvarbu, kokio būtum amžiaus (tėvų ir visuomenės poveikiu nuo pat vaikystės ir per visą gyvenimą) – o tai su žmogumi ir daro kabala. Nes ji keičia žmogaus genus! Ir tai daro ne pats auklėjimas,  o kabalos studijomis pritraukiama jėga (O“M), kuri ir keičia  žmogaus prigimtį.

Blogų savybių nebūna (video įrašas rusų k.)

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>