Svarbiausia – nesustoti!

Dvasinis darbas

Klausimas: Niekada nemėgau bendrauti ir nebuvau komunikabilus žmogus. Atsidurti didelėje žmonių grupėje man – didelis išbandymas. Dingsta bet koks noras kalbėtis, pasijuntu prislėgtas, apima įsiūtis ir dar nežinia kas. Jūs mokote: „Sukurk savo aplinką“,  o aš jaučiu, kad nesugebėsiu to padaryti. Tačiau gyventi be kabalos studijų jau nebegaliu, mokausi vienas – skaitau knygas ir medžiagą internete.
Žmonės, tarp kurių gyvenu, manęs nemyli, o aš jų tiesiog nekenčiu, taip pat ir savęs. Viename iš interneto forumų man ir vėl patarė daugiau bendrauti. Bet ką aš galiu padaryti, jei mane vien žodis „bendravimas“ vimdo?
Atsakymas: Tai nuostabu! Tęskite, kaip sugebate, o vėliau Šviesa atves jus į kitą būseną, kitas aplinkybes ir nulems kitus sprendimus. Svarbiausiai – nenustoti studijuoti!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>