Didžiųjų kabalistų paveldas

Dvasinis darbas, Kabala, Realybės suvokimas

Klausimas: Kokios jėgos sužadinamos, skaitant kabalos knygas? Kas vyksta tuo metu?
Atsakymas: Didieji kabalistai mūsų labui padarė tai, ką mes darome naujagimiui. Mažyliui mes duodame viską: jis turi tik praverti burną ir pasiduoti savo prigimtiniam čiulpimo instinktui. Jis pats neturi nieko, išskyrus kūniškus instinktus. Jis pats nedaro nieko – visa tai padiktuota gamtos.
Per visą mūsų gyvenimą mes skatinami veikti, lygiai taip pat, kaip skatinamas kūdikis. O po to mums suteikiama galimybė savarankiškai siekti to, Kas mus valdo.
Ir tada aš turiu sureaguoti, išreikšti norą susijungti su Juo – lygiai kaip kūdikis. Nors, kaip ir kūdikis, nesuvokiu visos šios realybės, kurioje esu. Tai kažkas be galo didinga ir paslėpta nuo manęs. Vis dėlto kažkokiu būdu aš pradedu galvoti apie tai, kas paslėpta, apie tai skaitau ir klausau. Štai kokį ryšį sukūrė mums kabalistai.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>