Kabala naudinga ne tik sveikatai

Krizė, globalizacija, Sveikata

Pranešimas: iš prekybos tinklų dingsta prekės. Priežastis: tiekėjai ir gamintojai negauna paskolų, bankai riboja kreditų išdavimą, visi liko be lėšų. Tiekėjai reikalauja atsiskaityti dar prieš pateikdami prekes.
Replika: tik globalių ryšių supratimas ir uždaros vienos sistemos dėsnių žinojimas leis mums suprasti, kaip įsitvirtinti naujame, bendrame pasaulyje. Kabala visa tai ir aiškina. Ir jėgų susivienyti, nepaisant kiekvieno iš mūsų egoizmo, gali suteikti tik kabala.

Pranešimas: japonų gydytojai tvirtina, kad turint gyvenimo tikslą mirties rizika sumažėja 38%, o insulto rizika – 72%. Mokslininkai kol kas negali paaiškinti tyrimų rezultatų.
Replika: tikslas iš tolo šviečia, pripildo, atgaivina, suteikia žvalumo. Nesant aukščiausio, dvasinio tikslo, visi kiti tikslai laikui bėgant praranda savo vertę. Todėl studijuoti kabalą naudinga netgi dėl sveikatos.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>