Moterys klausia – 2

Vyras ir moteris

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Ištekėjau Peru. Po kelerių santuokos metų vyras paliko mane su dviem dukterimis. Apimta nevilties išvykau dirbti į Korėją. Ten sutikau gerą žmogų. Jau daugiau kaip 12 metų mes kartu, mano sūnui dabar – 9 metai. Ar būtina oficialiai įforminti skyrybas, kad galėtumėm sukurti kabalistinę šeimą?
Atsakymas: Ne, jokie civiliniai aktų įrašai, apibūdinantys šeimos narių padėtį, sugalvota ir įgyvendinama mūsų pasaulyje, dvasinės būsenos neveikia.

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Beveik dvejus metus aš ir mano gyvenimo draugas studijuojame kabalą ir aktyviai dalyvaujame platinime. Nuo tada, kai ėmiau studijuoti kabalą, supratau, kad noriu teisėtos santuokos, noriu turėti vaikų. Ar teisingas mano noras?
Atsakymas: Jūs turite teisę siekti, kad jus vestų, kad vaikai gimtų santuokoje. Perduokite savo gyvenimo draugui mano nuomonę. Žmogus, užsiimdamas dvasiniu išsitaisymu, šiame pasaulyje turėtų elgtis taip, kaip jame įprasta. Kaip pasakyta: „Tarp tautos esu aš“ (Be tox ami anoxi joševet).

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>