Pradedančiųjų klausimai – 8

Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Gyvename pačiame Filipinų centre ir čia nėra mokytojo – kabalisto. Ar galime prisijungti prie jūsų kabalistinės bendruomenės? Ar būtinas vietinis mokytojas, kad suaktyvintų mūsų vidinį darbą? Ką daryti, jei pas mus nėra jūsų centro atstovo?
Atsakymas: Internetinis ryšys su mokymu, grupe, noras vienytis, dalyvavimas platinime suteiks jums visa, kas būtina norint kilti.

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Daug metus ieškojau „gyvenimo prasmės“ ir niekaip negalėjau „užčiuopti“ tiesos, kol nesutikau jūsų ir jūsų mokymo.  Žaviuosi ir dėkoju Kūrėjui ir jums už Šviesą, kurią skleidžiate tokiems „akliems“ kaip aš.
Atsakymas: Išsaugokite susižavėjimą, jis suteikia jėgų judėti Kūrėjo link! Sėkmės!

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Ką daryti, jei jaučiu, kad turiu ypatingų kabalistinių žinių? Ar man reikia mokytis, ar užtenka asmeninės patirties taikymo tam, ką žinojau iki šiol?
Atsakymas: Jūsų žinios – klaidingos. Tereikia per save praleisti kabalistinius tekstus ir greitai pamatysite savo klaidas.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>