Pakilti virš savo egoizmo

Ateities visuomenė, Laidavimas

Klausimas: Kas yra tas visuotinis egoizmas ir kaip galima rūpintis septyniais milijardais žmopnių? Ką turėčiau dėl jų daryti ir kaip jaustis?
Atsakymas: Geresnio pavyzdžio, kaip viena šeima, neturime. Žmonija – tai viena šeima, bet ne šiuolaikinė, kai kiekvienas pasiruošęs atsisakyti kitų, o ta tradicinė, kurioje visi tarpusavyje susiję. Visi rūpinasi, kad šeimos nariai būtų sveiki, sotūs, gerai įsikūrę ir laimingi. Visiems šeimoje turi būti gera, nes visi joje lygūs. Ir jeigu vienam jos nariui atsitinka bėda, ją išgyvena visi. Taip turime rūpintis visais septyniais milijardais.
Ir pasiekti šią būseną nėra sunku. Svarbiausiai – pakilti virš savo egoistinių norų, o ar pajusti ryšį su 7 milijardais, ar su vienu žmogumi, ar su Kūrėju, ar su keliais draugais – jokio skirtumo. Sunkiausia – išsiveržti iš savo egoizmo. Tam tereikia PAMATYTI, kad visi tarpusavyje esame susiję. O „atverti akis“ mums padeda kabala.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Tu atsakingas už 7 milijardus vaikų“

„Visa žmonija – tai mano sielos kūnas“

„Mylėk artimą“ – be jokių išlygų!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>