Kodėl man bloga, jei viską turiu?

Kabala, Krizė, globalizacija

Klausimas: Kaip turėtų elgtis žmogus, norintis išsigelbėti šiame pasaulyje? Jei jis iki šiol galvojo vien apie save, ar jam būtina susivienyti su kitais bendrai veiklai? Ar pakanka, kad vieninteliu ketinimu taptų asmeninis išsigelbėjimas?
Atsakymas: Pakanka. Žmogus pradeda nuo klausimo: „Kokia mano gyvenimo prasmė?“ Bet užduodant sau šį klausimą, svarbu, kas turima omenyje. Ar jam bloga materialiame gyvenime: atleido iš darbo, iškilo problemos, ligos, nemalonumai. Ar žmogui bloga, kad turėdamas viską, jis jaučia tuštumą ir niekas nesuteikia pasitenkinimo – viskas atrodo beprasmiška ir tuščia.
Yra žmonių, kuriems bloga materialiajame gyvenime, – ši žmonijos dalis yra piramidės žemesniojoje dalyje. Jiems svarbu išgirsti, kaip pripildyti savo materialųjį pasaulį.
O yra žmonių, kuriems bloga ne dėl materialių dalykų trūkumo. Netgi turėdami viską, jie jaučiasi tarsi neturėtų nieko. Taip yra todėl, kad juose kyla naujas, nematerialus noras. Žmoguje prabunda taškas širdyje, atsiveria kokybiškai naujas noras. Apie jį kabaloje pasakyta: tu matai, kad šiame pasaulyje jau negalėsi būti laimingas, – tai atverk Aukštesnįjį pasaulį ir įsitikink, koks jis nuostabus ir koks nuostabus Kūrėjas. Tu jau nebeturi pasirinkimo.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Sąlygos tobulėjimui“

„Apie gyvenimą, tikslą ir sielą“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>