Veržkitės į „paskirties tašką“

Dvasinis darbas

Siekiant dvasingumo, reikia nuolat veržtis į „paskirties tašką“, o ne trypčioti vietoje, savo norų nelaisvėje, beprasmiškai su jais kovojant. Žmogus vystosi tada, kai širdimi ir protu gyvena ateityje, norimoje būsenoje.
Aš ne skęstu iliuzijose, o judu pirmyn. Tegu aš dar nepasiekiau tikslo, tačiau nesu įklimpęs dabartiniuose noruose ir savybėse, kurie kabinasi man už kojų, bandydami sustabdyti. Tuo pat metu aš neskraidau padebesiais, dvasinio pasaulio iliuzijoje, kol jis netapo mano realybe. Tai ir yra teisingas judėjimas tikslo link.
Kiekviena akimirka – galimybė siekti tikslo. Žengdamas žingsnį jaučiuosi taip, tarsi jau būčiau pasiekęs tikslą ir tada pačios pastangos tampa apdovanojimu. Turėdamas omenyje kliūtis, aš pakylu virš jų ir jaučiu malonumą, kad norą atiduoti iškeliu aukščiau žinių. Dvasinio pasaulio paveikslas formuojasi iš mano norų, atidavimo jėgai suteikiant jiems formą – mano sielos pavidalą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Apie gyvenimą, tikslą ir sielą“

„Ar galima paspartinti išsitaisymą?“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>