Kas gi ten slepiasi manyje?

Krizė, globalizacija, Realybės suvokimas

Klausimas: Mane slegia išorinės problemos, jos verčia nuo išorinių tyrinėjimų pereiti prie vidinių, nes tik iš ten kyla visi nurodymai, visos šaknys ir pirminės priežastys. Esu priverstas išsiaiškinti, kas vyksta manyje, nes noriu žinoti, kodėl kenčiu! Tas globalus klausimas: „Kokia mano gyvenimo prasmė“ – skatina mane pažiūrėti į savo vidų ir išsiaiškinti, kas gi ten slepiasi.
Atsakymas: Būtent tai vyksta mūsų dienomis. Po truputį viso pasaulio susitelkimas, koncentracija, dėmesys, žvilgsniai krypsta šia linkme. Patys žmonės šito nesupranta. Jau dešimtmečius pamažu nusigręžiame nuo šio pasaulio ir imame žvelgti į savo vidų. Tokia dabartinės kartos tendencija. Todėl žmonės vis labiau domisi kabala, juk tik ji moko, kaip moksliškai, metodiškai atskleisti vidines šaknis ir priežastis.
Tai reikalauja iš mūsų atlikti realią analizę ir įgyti naujas savybes, kurias turėdami galėsime atskleisti naują tikrovę. Kaip galėdami greičiau turime savo žvilgsnį nukreipti iš išorės  į vidų, kad pamatytume ir suprastume visas esančias žmoguje šaknis ir pirmines priežastis. Ir tik su tokia moksliška, praktiška prieiga žmogus galės valdyti visa, kas su juo vyksta.
Žmogus įstengs pakeisti savo padėtį, įstengs pakeisti visą savo pasaulį! Juk keisdamas savo savybes, jis tarsi perkelia save iš vieno pasaulio į kitą, įgauna naują suvokimą, naują realybę – viską naują.
Tyrinėdami išorinį mus supantį pasaulį, tik labai nedaug galime jį pakeisti negyvąjame, augaliniame arba gyvūniniame lygmenyje. Ir visada matome, kad tokie pokyčiai nieko gero neduoda.  Visa tai vyksta tam, kad atsigręžtume į save. Tik pradėję keistis iš vidaus kokybiškai pakeisime  savo gyvenimą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kodėl man bloga, jei viską turiu?“

„Kai išaugi iš „mažo žmogaus“ rėmų“

„Perregimas pasaulis“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>