Kaip valdyti likimą

Kabala, Realybės suvokimas

Klausimas: Kodėl vieną žmogų gyvenime lydi sėkmė, o kitą – ne?
Atsakymas: Pagal šaknies ir šakos dėsnį,  visos detalės visuose pasauliuose – kiekviename iš jų – vienodos; visi ryšiai tarp detalių – tokie patys; jėgų tinklelis kiekviename pasaulyje – tas pats; įvykiai, vykstantys visuose pasauliuose, – tokie patys.
Niekas neįvyks apačioje, jei nebus kokio nors pasikeitimo viršuje: „Nėra žolelės apačioje, virš kurios nebūtų angelo/jėgos, plakančios ją ir įsakančios augti“.
Mūsų pasaulyje nėra nieko, kas vyktų tiesiog šiaip sau. Jei aš pradedu suvokti šį griežtą ryšį, šį priežastingumą, suprantu, kad nėra jokio atsitiktinumo, yra tiesiog sėkmė („mazal“).
Ivrito kalba „sėkmė“ („mazal“) – nuo žodžio  „sunktis“, „varvėti“ („nozel“). Varvėti –  reiškia kapsėti lašams, vieniems paskui kitus. O tarp lašų yra laiko tarpas, pertrauka.
Jeigu atpažįstu šiuos lašus, galiu veikti savo sėkmę, keisti ją. Kabalistai tvirtina, jog atsitiktinumų nėra. Tik tarp jėgų, veikiančių mane, būna pauzės. Todėl šios jėgos vadinasi „sėkmės lašai“.
Acilut pasaulyje yra sistema, kur ypatingais dvasiniais „parcufais“ lašais „varva“ Aukščiausioji šviesa. Ir jeigu mes žinome, kaip patekti tarp tų sėkmės lašų, besileidžiančių pas mus,  galime keisti savo likimą.
Nors viskas nulemta iš aukščiau, šakos ir šaknies dėsnis leidžia man veikti savo „sėkmę“ ne šio pasaulio plokštumoje, o virš jo, kad „sėkmė“ nusileistų man kitokios formos. Ką reiškia „kitokia forma“, kada ir kaip tai vyksta – visa tai mes ir studijuojame kabalos moksle.
Jeigu žinau, kaip pakeisti sėkmę, įsiskverbti į šią man paliktą erdvę, jei teisingai dalyvauju tame, tampu žmogumi. Aš papildau Kūrėjo veiksmus, kuriuos Jis man paskyrė, – kartu tampu nepriklausomas.
Taip šakos ir šaknies dėsnio studijavimas padeda mums dalyvauti Aukščiausiame Valdyme, tapti bendraautoriumi. Žmogus tampa Kūrėjo partneriu.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip pakeisti likimą? (video klipas)

„Kas pakeis mūsų likimą?“

„Keiti ketinimą – keiti likimą“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>