Norite daugiau niekada neklysti?!

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

Klausimas: Kaip įmanoma atskleisti visą tikrovę ir atlikti teisingą išskaičiavimą? Juk netgi fizikai, naudodamiesi šiuolaikiškiausiais kompiuteriais, negali tiksliai apskaičiuoti elektrono padėties kitą milisekundę. O ką gi tada reiškia atskleisti visą pasaulių sistemą?
Atsakymas: Suprantama, kad fizikai, veikiantys materijoje, negali žinoti, kas atsitiks kitą akimirką. Juolab kai jie savo tyrimuose nueina taip toli, kad išnyksta aiški riba tarp medžiagos, bangų ir kitų egzistavimo formų, ir jie susipainioja laiko, judėjimo ir erdvės sąvokose. Ties šia riba mūsų jutimo organai liaujasi suvokę reiškinius.
Visa tikrovė atsiskleidžia kaip valdančios gamtą jėgos. Šios teigiamos ir neigiamos jėgos susijungia savo šaltinyje, kuris vadinamas Aukštesniaja jėga. Jos pažinimas – tai teisingo išskaičiavimo pagrindas.
Mūsų pasaulis – tai jėgų, nusileidžiančių į jį iš aukščiau, pasekmė. Todėl, jeigu nepakilsime į aukštesnę pakopą, tai visam laikui liksime čia tamsoje, niekada nežinosime, kodėl viskas taip vyksta, ir visada klysime! Mes netgi nesuprasime, kur klystame.
Tik pakilę į aukštesniąją pakopą, įstengsime teisingai egzistuoti šiame pasaulyje, o tai atlikti mus ir įpareigoja gamta. Pakilti į aukštesnę pakopą reiškia atskleisti bendrąją gamtoje veikiančią jėgą, sužinoti formulę, apibrėžiančią jos veiksmus visų pasaulių sistemos dalių atžvilgiu ir leidžiančią veikti išlaikant pusiausvyrą su visa apimančia gamta, – ir štai tada imsime gyventi gerai.
Ši bendroji jėga – gamta arba Kūrėjas, savo smūgiais parodo mums, kad neteisingai apskaičiavome ir nukrypome nuo kelio, ir taip priverčia mus pakilti į jos pakopą. Jeigu nepakilsime ant Aukščiausiosios jėgos pakopos, mūsų laukia baisios kančios.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Atėjo metas suaugti“

„Pabaisa slepiasi tavyje“

„Veržkitės į „paskirties tašką“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>