Eikite į tikslą – ir viskas susitvarkys

Dvasinis darbas, Vyras ir moteris

michael-laitman_071Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Ar tai, jog moteris turi paklusti vyrui, yra dėl to, kad pasmerktas Ievos nusidėjimas? Kaip mūsų pasaulyje su tuo susitaikyti, kad būtų galima tokį pasmerkimą priimti be kančių ir konfliktų?
Atsakymas: Nereikia paklusti, reikia teisingai realizuoti bendras prigimtines savybes, o tam reikia studijuoti kabalą ir kartu realizuoti, dviese siekti trečio – Kūrėjo.

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Kaip elgtis šeimoje susiklosčius tokiai situacijai: vyras nežino, ar nori toliau gyventi santuokoje, o moteris nenori skirtis, be to, jie abu nereligingi?
Atsakymas: Siekite bendro tikslo, Kūrėjo, o ne susitelkite vienas į kitą.

Klausimas (iš dienoraščio anglų kalba): Suprantu, kad šeimos sukūrimas yra žmogaus išsitaisymo dalis. Tačiau, žiūrint iš materialios pusės, priešingai lyčiai nesu patrauklus objektas: esu neturtingas, nemoku „daryti“ pinigų, neturiu nuosavo namo ir mašinos. Mano mintys užimtos tik kabala. Ar verta pasinerti į materialius dalykus, kad sukurčiau šeimą, juk dėl to nukentės mano studijos ir kabalos platinimas? Gal vis dėlto galima išsiversti be šeimos?
Atsakymas: Ir toliau užsiimkite tuo, prie ko veržiasi jūsų širdis, juk dėl to žmogus ir sukurtas šiame pasaulyje, o visa kita prisidės, grupė padės rasti porą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Meilė, šeima ir kūrimo tikslas“

„Šeima ir kabala“

„Dvasiniame pasaulyje nėra prievartos“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>