Ar turime sielą?

Kūnas ir siela

Neseniai Madride susitikau su vienu korespondentu ir jis manęs paklausė: „Ar galite pasakyti kur dabar yra mano siela?“
Man buvo nemalonu jį nuvilti, tačiau teko pasakyti: „Kokia siela?! Apie ką jūs kalbate?“ Jis nesuprato, kaip žmogus gali gyventi be sielos?
Bet kodėl jo nestebina, kad karvė neturi sielos, o jis turi? Kirsdamas kepsnį jis neklausia, kur dingo karvės siela. O kuo jo kūnas skiriasi nuo karvės?
Siela – tai ryšys su Kūrėju, su Šviesa, jis įgyjamas priklausomai nuo panašumo į juos. Kada ji atsiranda? Už machsomo. Iki machsomo žmogus sielos neturi. Visi kiti mūsų norai, kol jie galutinai neištaisyti, nėra siela.
Kai žmogus gauna tašką širdyje ir jį vysto, tada jame atsiranda siela, kuri vadinasi „Žmogus“. O mano gyvūninis kūnas tai ne žmogus, jis reikalingas tik tam, kad jame užaugtų siela, o ji ir vadinsis manuoju „Aš“.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kur mūsų amžinoji siela?“

„Ar žmogus turi sielą? (video įrašas)“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>