Vienos bangos radijo imtuvas

Dvasinis darbas

Klausimas: Ką daryti, jei kaip įmanydamas stengiuosi pasiekti dvasingumą, o Kūrėjas nenori, jog tai įvyktų? Kaip man Jo prašyti, jeigu aš Jo nematau ir nejaučiu?
Atsakymas: Šis jausmas pažįstamas kiekvienam pradedančiajam. Tu jauti, kad atlieki daugybę veiksmų, bet nesulauki jokios reakcijos.
Kūrėjas tavęs negirdi, lyg kalbėtum su siena. Tai atima visas tavo jėgas ir stumia į neviltį.
Jis nori, jog tiksliai išsiaiškintum „Kas Jis toks?“ – būtent paslėpties būsenoje. Tik taip galime sužinoti, į ką kreipiamės.
Kūrėjas visuomet šalia tavęs! Bet tu – lyg nesureguliuotas radijo imtuvas. Tau reikia suderinti save tinkama banga ir pagauti Jį.
Radijo imtuvo rankenėlę tu jau turi – pasuk ją! Nuolat ją sukinėk, nesėdėk nuleidęs rankas, tuščiai laukdamas ir skųsdamasis Juo.
Sukinėk tą rankenėlę, kol aptiksi Jo bangą ir išgirsi Jį. Tai vadinama „Padarysim – ir išgirsim“.
Tu tai gali! Priemonės tau puikiai žinomos: grupė, knygos, mokytojas. Neturi kuo skųstis, išskyrus pačiu savimi, kad tingi tai daryti.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kūrėjas tarp mūsų“

„Kaip atskleisti Kūrėją? (video įrašas)“

„Iš tiesų pakeisti likimą“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>