Prašykite ir išsipildys

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

Parašyta: „Nėra žolelės žemai, virš kurios nebūtų viršuje angelo, mušančio ją ir verčiančio augti“.
Kitaip tariant, viskas nusileidžia iš aukščiau. Bet kita vertus, žinome, jog toks bendras viso pasaulio vystymo kelias, paklūstantis bendram valdymui iš aukščiau.
Kai norime pasiekti kūrimo tikslą, paklūstame asmeniniam valdymui, kur galioja kita taisyklė: pirmenybė teikiama mūsų norui, mūsų maldai (MAN) iš apačios –  ir tik tada iš aukščiau ateina atsakymas, ištaisymas.
Todėl bet kuri nauja dvasinė būsena gimsta vos tik imame jos trokšti.
Veiksmų nevaldome – mes tik prašome, reikalaujame, trokštame, kad taip įvyktų, ir tada Šviesa iš aukščiau, iš kitos mūsų pakopos pakeičia mus ir mes pakylame į kitą pakopą.
Visas dvasinio darbo menas – suprasti tai, pradėti jausti ir taip veikti. Mums tereikia ištirti, išsiaiškinti, prašyti, ir jeigu prašome teisingai, iš aukščiau tučtuojau ateina Šviesos atliekamas atsakomasis veiksmas.
Todėl bet koks pasikeitimas prasideda nuo žmogaus. Bet atlieka jį – Kūrėjas. Šviesa yra absoliučioje ramybėje ir laukia, kol pareikalausime pokyčių.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip pasiekti tikrą maldą“

„Viską daro šviesa“

„Melstis – „teisti save“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>