Nykstantis materijos pasaulis

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

Tyrinėdami gamtą pastebime, jog visa materija susideda iš elementariųjų dalelių ir energijos. Vis giliau prasiskverbdami į materiją nuo dalelių pereiname prie bangų, tai yra, prie jėgų.
O toliau materija visiškai išnyksta – ir pasilieka jėga, kurioje slypi Šviesa.
Šios jėgos, kad galėtume jas atpažinti, įgauna negyvosios materijos, augalų, gyvūnų ar žmogaus formas – bet visa tai tik jėgos.
Kaip vaizdą televizoriaus ekrane sukuria elektromagnetinės jėgos, taip jėgos piešia mums tikrovės paveikslą, leisdamos pajausti pasaulį ir save.
Bet giliau prasiskverbę į mikropasaulį nepamatysime net ir bangų. Viskas išnyksta – it baltas popieriaus lapas, kurio nepalietė pieštukas.
Taip tirdami savo tikrovę imsime stebėti nebe  materialius objektus, o  atomus, bangas ir…tuštumas.
Tyrinėdami materiją grįžtame prie jos atsiradimo priežasties – Šviesos. O kad pajaustų ir ištirtų ją, patys tyrinėtojai privalo pasikeisti.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Ar tokia jau objektyvi ta mūsų realybė?“

„Norite daugiau niekada neklysti?“

„Tikrovės suvokimo“ mokymas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>