Kabala – apie šeimyninius santykius

Klausimai ir atsakymai, Vyras ir moteris

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Pranešime „Šiame pasaulyje meilės neieškokit“ kalbama ne tik moterims, bet ir vyrams aktualia tema. Šiais laikais labai sunku surasti „gerą moterį“.
Supratau, kad Jūsų patarimas „šeimyniniuose santykiuose neieškoti teisybės, ištikimybės ir meilės“ tinka ir vyrams. Jei taip, tai ko reikia tikėtis iš šeimyninių santykių? Ir kaip galima gyventi be ištikimybės ir teisybės?
Atsakymas: Ne, aš manau ir matau, kad mūsų pasaulinės grupės gretose daugelis susiranda porą ir yra laimingi, nes bendras tikslas ištrina visas prieštaras.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.):  Kabalą studijuoju  dvejus metus. Santuokoje esu beveik 20 metų. Vyras manimi visai nesidomi, fizinio kontakto tarp mūsų nėra. Jis mano, kad turėčiau su tuo susitaikyti, nors iki vedybų jokių sąlygų man nekėlė.
Tai slegia ir tapo mano depresijos priežastimi. Ar, kabalos nuomone, vyrai turėtų atlikti savo šeimynines pareigas?
Atsakymas: Kabala kalba apie ryšio su Kūrėju atstatymą (žiūrėkite kabalos apibrėžimą), apie Kūrėjo atsiskleidimą žmogui šiame pasaulyje, bet nieko – apie gyvūnų santykius.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Koks kabalos požiūris į santuokas, kuriose vyras gerokai jaunesnis už moterį?
Atsakymas: Viskas priklauso nuo žmonių.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Eikite į tikslą – ir viskas susitvarkys“

„Meilė, šeima ir kūrimo tikslas“

„Šeima ir kabala“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>