Kartu pakilsime dvasinėmis pakopomis!

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Prasidėjo kabalistinis Eurazijos kongresas Turkijoje. Ką tokio ypatinga galima gauti iš draugų, kuriuos matai kartą metuose ar pirmą kartą gyvenime?
Atsakymas: Ką tik grįžau iš Baffalo, iš Šiaurės Amerikos kongreso. Kartu su seniai studijuojančiais mokiniais, ten buvo ir žmonių, kurių prieš tai nesu matęs.
Jie man paliko didžiulį įspūdį. Tai žmonės, gyvenantys toli vienas nuo kito, tolimi savo prigimtimi, pažiūromis – ir nepaisant visų skirtumų, esančių tarp mūsų, mes suartėjome. Tai pats svarbiausias dalykas!
Skirtumai tarp mūsų – tai tarsi varža elektros grandinėje. Esame tu ir aš, bei pasipriešinimas tarp mūsų. Ir virš šios neapykantos tarpusavy sukuriame ryšį.
Kuo daugiau mes skiriamės, kuo tolimesni esame, kuo labiau nesuprantame vienas kito, bet viduje trokštame susivienyti, – tuo stipriau atskleidžiame abipusio atidavimo savybę, o joje – aukštesnįjį pasaulį.
Kongrese dalyvauja 1400 žmonių, nuo Prancūzijos iki Japonijos, nuo Islandijos iki Okeanijos…
Todėl būtent su žmonėmis, kuriuos retai matau, kurie man tolimi savo įpročiais, pažiūromis, mentalitetu – jei mes pakylame virš šių skirtumų ir norime susivienyti meilėje, šio ryšio viduje atskleidžiame Kūrėją.
Dėl to tikiuosi, kad susivienijimas, kurį pasieksime kongrese Turkijoje, suteiks mums visiems didžiulį  postūmį.

Eurazijos kongreso pamokos 1 d., 2d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>