Partnerystė su Kūrėju

Kabala

Nuolatos kartojame: norint sėkmingai studijuoti kabalą būtina platinti.
Jaučiu, jog šis žodis ne itin tinkamas, tartum kalbėtume apie kažkokį pardavimų arba draudimo agentą, kuris visiems siūlo savo polisus.
Gali pasirodyti, jog platiname kabalą tarsi norėdami žmonėms kažką įbrukti. Šiais laikais šis žodis, bet kokios prekės platinimas yra susijęs su komercija.
Prakalbus apie kabalos platinimą, nenusimanančiajam taip pat atrodo, tartum čia būtų kažkokia komercija ar verslas, tarsi kažką parduodame ir turime iš to naudos. Tad šitas žodis labai „slidus“.
Bet iš tikrųjų, visas mūsų gyvenimas yra platinimas, nes tai reiškia priartėjimą prie Kūrėjo, išplėtimą, atskleidimą, suvokimą.
Visa kūrinija prasideda nuo plitimo – nuo vienintelio taško, sukurto „iš nieko“, iš kurio staiga atsiranda kažkas egzistuojantis, „ješ mi ain“ (yra iš nieko), o po to visa tai plinta: keturios tiesioginės Šviesos stadijos, pasauliai iki pat mūsų pasaulio.
Paskutinė dvasinė pakopa prasiveržia į mūsų pasaulį vieninteliu mažiausiu dvasiniu užtaisu.
Visa mūsų pasaulio materija, visa Visata per Didįjį sprogimą gimsta iš šios vienos kibirkšties ir ima plisti. Taip ji vystosi iki mūsų Saulės sistemos, Žemės rutulio ir visko, kas ant jo egzistuoja.
Visa tai susiję su Kūrėjo plitimu kūrinyje tam, kad veikiant Šviesai, savo davimo savybei, prilyginti kūrinį Kūrėjui.
Bet kuris gimimas, vystymasis – tai plitimas. Kitaip tariant, platinimo tikroji vidinė savybė tai partnerystė su Kūrėju – pagalba Kurėjui įgyvendinti Jo idėją, atsiskleisti pasaulyje, veikti kartu su Juo.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Platinimas – dvasiniam pakilimui“

„Atskleisti ištaisymo metodiką“

„Laikas veikti“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>