Šviesa išteka per tarpus tarp mūsų

Viena siela

Nūnai visa žmonija pasiekė bendros sielos suskilusio indo (kli) būseną. Anksčiau to nebuvo. Praeityje visose kartose buvome individualistai – kiekvienas sau. Kai kiekvienas atskirai, kai nesusijęs su kitais – tai dar ne sudužęs indas, o tiesiog atskiros, išbarstytos, viena nuo kitos nutolusios dalys.
Jeigu šitos dalys mėgindamos, bet negalėdamos tarpusavyje susijungti, sulipdyti iš šukių (atskirų sielų) indą, bendrą sielą (Adam), vis išsibarsto – tai vadinama sudužusiu indu, egoizmo atskleidimu. Tada jauti, kad indas sudužęs, ir ką būtent reikia ištaisyti.
Kitaip tariant, kol žmogus nemėgina įsijungti į grupę, jis nemato to egoizmo, kurį ištaisęs galėtų jame atskleisti aukštesnįjį pasaulį. Būtent tai ir vyksta mūsų laikais. Aukštesnioji jėga veikia taip, kad augant egoizmui pradedame matyti, jog esame viename (globaliame) inde, ir kad jis sudužęs, o Šviesa, kuri nori užpildyti indą, iš jo išteka – per tarpus tarp mūsų. Todėl būtina, kad žmonija kuo greičiau įsisąmonintų, kad išsigelbėsime tik tarpusavyje susijungę.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip suklijuoti sudužusį indą“

„Sudaužyta tik tavo siela“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>