Kaip įveikti baimę

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Visą gyvenimą ieškau būdų įveikti savo baimes ir nerimą. Straipsnyje „Kaip atsikratyti baimių?“ rašote, jog reikia „susieti į visumą viską, kas vyksta su Kūrėju, tavimi ir visu pasauliu taip, kad nebeliktų skirtumo – šioje vienybėje baigiasi visos abejonės ir baimės. Jeigu ne – juo geriau! – reikia prašyti Kūrėjo“.
Gal galėtumėte paaiškinti smulkiau, ką reiškia „susieti į visumą viską, kas vyksta su Kūrėju, tavimi ir visu pasauliu“, ir kaip tai padaryti?
Atsakymas: Reikia įsivaizduoti, kaip viskas buvo iki bendros sielos sudužimo – ir veržtis šios būsenos link.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Man nuolat  atsitinka keisti dalykai, net kabalos pamokų metu. Mane persekioja neigiamos emocijos ir mintys (net apie artimą mirtį), kurios sekina ir gąsdina.
Ypač dažnai tokia būsena apima, kai bandau įgyvendinti principą „mylėk savo artimą“.
Atsakymas: Todėl, kad jums atrodo, jog toldamas nuo savo egoizmo, atsiskiriate nuo savęs, o ne įgyjate amžiną, sveiką, laimingą kūną. Pagalvokite apie tai ir – pradėkite džiaugtis!

Daugiau šia tema skaitykite:

„Receptas nelaimėliams“

„Tik šviesa mus ištaisys“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>