Vienintelė galimybė pasistūmėti

Dvasinis darbas, Kabalos mokymasis, Mokytojas ir mokinys

Mūsų karta neturi kitos metodikos suvokti kūrimo tikslą, išskyrus sukurtąją  Baal Sulamo.
Turime studijuoti ir absorbuoti tai, ką jis pasakė, ne kabindamiesi į jo knygų turinį, o verždamiesi pasiekti jo „dvasią“, prisirišdami, kaip vaikas prisiriša prie suaugusiojo.
Mažylis nesupranta suaugusiojo, nežino, kodėl šis taip elgiasi, vaikas tiesiog „prilimpa“ prie jo, priklauso jam – ir taip tobulėja.
Toks yra ryšys tarp aukštesniojo ir žemesniojo. Tu turi susilieti su viskuo, ką tau duoda aukštesnysis, iškeldamas jo didingumą virš savojo egoizmo.
Visas savo savybes turi suderinti su jo savybėmis. Tai vadinama „tarnavimu aukštesniajam“. Tuomet pakyli į jo lygį, tau atsiskleidžia jo laiptelis.
Nėra kitos galimybės pakilti ant aukštesnio laiptelio, tik susilieti su aukštesniojo „ACHAP-u“.
„Susilieti su juo“ reiškia norą atskleisti jo dvasią, skonį, mintis, kuo jis gyvena, kaip jaučia dvasingumą, kokia jo minčių eiga, jo požiūris.
Visus tuos išorinius požymius, kuriuose galime nuspėti aukštesniojo laiptelio pasireiškimą.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>