Klausimai kelyje – 5

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Pradėjęs studijuoti kabalą nuolat jaučiu permainas. Toks jausmas, lyg būčiau pakabintas ore. Negaliu suprasti, kur yra tas plonas siūlas, už kurio galėčiau nusitverti ir išeiti į dvasinį pasaulį, atidavimo pasaulį?
Atsakymas: Būtent „ore“ jis ir slypi – aukščiau, virš, už jūsų egoizmo.

Klausimas: Kaip galima būti įsitikinusiam tuo, kad elgiamės teisingai, jeigu kartkartėmis Šviesa mums atskleidžia, kokių gudrybių imasi klastingas ego, kuris gali mus suklaidinti darant išskaičiavimus „kas man ir kas Kūrėjui“? Ką daryti ir kaip išvengti tokios kliūties?
Atsakymas: Skaitydamas medžiagą ir bendraudamas su pažengusiais galite pajusti savo savybes ir išanalizuoti savo mintis.

Klausimas: Kaip galima sužinoti, kad judama machsomo link? Ar yra tam tikros būsenos, kurias visi pereina? Kaip pasiekiama būsena „meilės kančios“?
Atsakymas: Judėjimas vyksta tik veikiant Šviesai. Jos intensyvumas priklauso nuo jūsų pastangų susisieti su grupe ir su platinimu, t.y. nuo ryšio su žmonija – visur, kur įvyko suskilimas ir nutolimas.

Klausimas: Jau dveji metai, kaip atradau Jūsų pamokas ir knygas. Tačiau man nepavyksta į visą savo aplinką žiūrėti su meile (ypač darbe). Mėginu įsivaizduoti bendrą vaizdą, galvoti apie visus kaip apie vieną organizmą, bet širdis manęs neklauso. Kodėl?
Atsakymas: Dar nepakankamai veikia taisanti Šviesa. Be to, nereikia su savimi kovoti ir mėginti kurti dvasinius santykius darbe. Jūs galite pasirodyti keista. Kabala pataria atskleisti savo siekius tik dvasiniams draugams. Žr. Rabašo straipsniai apie grupę.

Daugiau šia tema skaitykite kategorijoje „Dvasinis darbas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>