Slaptoji „Zohar“ jėga

Zohar

Klausimas: Kokia nauda studijuoti knygą „Zohar“ mūsų laikais? Ar būtina ją studijuoti, kad pasiektum dvasinį pasaulį?
Atsakymas: Taip, dabar atėjo metas studijuoti knygą „Zohar“. Labai ilgai to laukiau, nes mums reikėjo pasiruošti.
Dabar pasiekėme būseną, kai didelė masė žmonių pasaulyje jau gali kilti dvasiniais laiptais (Komentarai knygai „Zohar“ vadinasi „Sulam“ – Laiptai).
Todėl visi kartu pradedame studijuoti knygą „Zohar“. Kiekvienas, kuris įsijungs į studijas ir anuliuos save kaip kūdikis, kad mokytųsi drauge su mumis, galės prasiskverbti į tuos pojūčius, apie kuriuos pasakojama knygoje „Zohar“.
Knyga „Zohar“ nestudijuojama protu. Ji kreipiasi į žmogaus širdį ir vysto jo pojūčius, kad jis pajaustų dvi savybes: davimo ir gavimo. Neatsitiktinai Baal Sulamas savo komentarus knygai „Zohar“ pavadino „Sulam“ (Laiptai)
Knygos „Zohar“ neįmanoma studijuoti vienam – tik grupėje. Ją taip ir parašė grupė kabalistų, visiškoje dešimties sielų vienybėje.
10 kabalistų, parašiusių knygą „Zohar“, sudarė 10 pagrindinių sfirot dvasinį indą. Kiekvienas iš jų atstovavo vieną sfirą, ypatingą, Kūrėjo sukurtą vientiso indo (kli) jėgą.
Todėl, jeigu siekiame tapti tokiu vientisu indu, galime iš jų gauti šią žinią, ir ji ims mus veikti.
Jeigu stengsimės studijuoti „Zohar“ būtent grupėje, greitai pajausime, kaip knygoje „Zohar“ paslėpta jėga mus suvienija.
Ir tik pagal vienybės mastą galėsime priimti jų žinią, suprasti ją, pajausti, nes juk širdis supranta, t. y. norai, kurie sudaryti taip, kad suprastų dvasinę žinią.
Sausu protu knygos „Zohar“ nesuvoksi. Būtina grupė, praėjusi didelį pasiruošimo kelią, kur žmonės jau neteko vilties pasiekti dvasingumo kitais būdais, išsilaisvino iš paklydimų, daug ką išsiaiškino ir yra pasiruošę save anuliuoti, suprasdami, jog po vieną, savo jėgomis, nieko nepasieksi. Jie pasiruošę studijuoti knygą „Zohar“ ir įsijungti į ją.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip reikia skaityti knygą „Zohar“

„Kam atsiskleidžia knyga Zohar“

„Apie ką kalbama knygoje „Zohar“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>