Leidimas iš Aukščiau

Baal Sulamas, Kabala

Klausimas: Baal Sulamas rašė, jog gavo leidimą iš Aukščiau atskleisti kabalos mokslą. Ką reiškia „leidimas iš Aukščiau“?
Atsakymas: Kabalistas pasiekia tokią suvokimo pakopą, kad atskleidžia šį leidimą, prisiima tam tikrą misiją ir jaučiasi įsipareigojęs – ir tada pradeda veikti.
Tai misijos, suteiktos visiems kabalistams, pradedant Abraomu ir kitais, dalis. Pats ryškiausias to pavyzdys – Mozė, dvasinis tautos vadas.
Leidimas iš Aukščiau apima žinias apie Kūriniją, Kūrėjo atskleidimo metodiką, ištaisymo metodikos dėstymą ir ugdymą kabalisto gyvenamu metu ir iš dalies ateityje.
Tas, kuris gauna „leidimą iš Aukščiau“, tampa atsiskleidžiančių jam žinių laidininku, jis perduoda žinias žemyn priklausomai nuo to, kiek žemesnieji sugeba jas perimti.
Leidimas iš Aukščiau jungia savyje plačią Kūrėjo ir žmonijos suderinamumo sistemą. „Gautas leidimas iš Aukščiau“ reiškia, jog žmogus tampa Kūrėjo atstovu, ryšininku tarp Kūrėjo ir kūrinių.
Jeigu žmogus negavo „leidimo iš Aukščiau“, jis klaidina žmones, nes negali teisingai perteikti tikslo svarbos, paties tikslo, priemonių jam pasiekti ir jų reikšmės.
Tikslas – susilieti su Kūrėju. Priemonė jam pasiekti – taisant žmogaus norus grąžinančia į šaltinį Šviesa, kuri pritraukiama per pamoką norint išsitaisyti, siekiant užmegzti ryšį („pamilk artimą“) tarp „taškų širdyje“ grupėje.
Jeigu visa ši sistema aiški, suprantama, yra ją atskleidžiančio žmogaus viduje – tai reiškia, kad jis gavo leidimą iš Aukščiau.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>