Svarbiausia, jog tai bus tiesa

Dvasinis darbas

Klausimas: Ar kabalistas, atskleidęs Kūrėją, tampa religingas?
Atsakymas: Kabalistą jaudina tik viena – kaip užmegzti ryšį su Kūrėju. O visa kita formuojasi pagal tai.
Visa, kas dabar vyksta su tavimi – vyksta tavo neištaisytame nore. Tavo santykis su visu pasauliu, su pačiu savimi, su Kūrėju yra sugadintas. Tai kaipgi tavo santykis su Juo gali būti teisingas?
Jeigu ištaisysi save, nesvarbu, koks taps tavo ryšys su Kūrėju – svarbiausia, kad jis bus tikras, toks, kokio laukia Kūrėjas.
Todėl neklausiame, kokį pavidalą ateityje įgaus religijos, žmogaus elgesys, gyvenimo būdas, ar apskritai egzistuos šis pasaulis – svarbiausia, kad tai būtų tiesa.
Jeigu aš dabar neišsitaisęs, vadinasi, tai, ką dabar jaučiu, matau, galvoju, suprantu nėra teisinga nei proto, nei širdies atžvilgiu, ir todėl iš to ateityje nieko neliks – visa, kas sudužę, bus ištaisyta.
O kas gi bus? Nežinau, ir negaliu savo sugadintose savybėse įsivaizduoti, tačiau viskas taps priešinga, kaip kad pasakyta: „Ir pamačiau atvirkščią pasaulį!“.
Tereikia būti pasiruošusiems pokyčiams, kuriuos su mumis atliks Šviesa.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Mačiau kitokį pasaulį“

„Po 230 metų…“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>