Visa kūrinija bus tavo!

Dvasinis darbas, Realybės suvokimas

Klausimas: Kai šis pasaulis visiškai išsitaisys ir pakils, susiliedamas su Aukštesniuoju, ar nepradėsim apgailestauti, jog perėjom į dvasinį  pasaulį dar nespėję pasimėgauti šiuo?
Atsakymas: Tu nerimauji, kad taip ir nebesulauksi tau priklausančios visuotinės šlovės, garbės, pinigų, valdžios?
Bijai, kad išsitaisysi ir atsikratysi šių norų, pakilsi į kitą pasaulį, kur tave sutiks Kūrėjas, apkabins  ir paklaus: „Na, sakyk, ko nori!“ – o tu jau neturįs ko prašyti!
Jau nebenori nei pinigų, nei šlovės, nei valdžios – nieko. Ką tada daryti? Kiek tereikia teisuoliui – gurkšnelio vandens ir saujos uogų savaitei. Ir tai vadinasi visišku ištaisymu, kurio mes siekiame?!
Bet nesijaudink – kuo aukščiau pakyla žmogus, tuo didesni tampa jo norai. Mūsų šiandieniniai materialūs norai, palyginus su dvasiniais, milijardus kartų mažesni už kūdikio norus, palyginus su suaugusiojo.
Juk mes visiškai atkirsti nuo dvasinio pasaulio, o kūdikis gyvena su mumis tame pačiame pasaulyje.
Tačiau kaip su amžiumi išauga mažo vaiko norai, ir buvęs kūdikis  pajunta norą mėgautis suaugusiojo gyvenimu, taip ir mumyse išauga sielos norai.
Kai mes kertame ribą, skiriančią nuo mūsų Aukštesniuosius pasaulius, ir įeiname į dvasinį pasaulį, atrandame ten ištisus telkinius netyrų norų, kuriuos reikia ištaisyti. Ištaisydami juos, mes ir pakeliame Aukštesnįjį pasaulį virš jų!
Ar daug prarasi šiame pasaulyje, palyginus su tuo, ką tau gali duoti netyrų dvasinių pasaulių sistema?
Ji suteikia tokius milžiniškus norus, su kuriais negali lygintis net visa mūsų Visata – jie apima tiek pasaulių, kad mūsų pasaulis šalia jų tėra maža smiltelė.
Todėl nesijaudink, mūsų norai visą laiką tik augs ir augs. Ir patys didžiausi šio pasaulio norai, visi jo turtai, šlovė ir valdžia – tik menki pojūčiai, palyginus su dvasiniu pripildymu.
Jau nekalbant apie tai, kad pasaulį dabar apima toks nusivylimas ir depresija, kad žmogus nebenori net ir šio mažmožio.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Dvasiniame gyvenime malonumas nedingsta“

„Kas eilėje paskutinis? Aš po jūsų!“

„Prieš tave – beribis malonumas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>