Pirmasis virtualus kabalistinis kongresas

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Jūs sakote, kad žmogaus išsitaisymo sėkmė priklauso nuo jo dalyvavimo grupėje. Sausio 22–24 dienomis rengiamas virtualus kabalistinis kongresas.
Tuo pat metu visame pasaulyje įvairiose šalyse vyks kongresai. Juose dalyvauti kviečiami visi tie, kurie studijuoja kabalą internetu vieni, kad galėtų prisijungti prie vietinių grupių.
Ką galėtumėte patarti tiems, kurie dabar svarsto: dalyvauti kongrese ar ne?
Atsakymas: Tokiu laiku negalima sėdėti namuose ir nemėginti susijungti su kitais, studijuojančiais kabalą žmonėmis. Žmogus labai daug praras.
Juk šitas kongresas skirtas tam, kad prijungtume žmones, išsibarsčiusius po atokiausias vietas.
Dabar pats metas susijungti šalies ar miesto mastu, susipažinti su žmonėmis, kurie kaip ir tu užsiima savo dvasiniu vystymusi, ir visiems susitikti per kongresą.
Virtualus ryšys gerai, bet būtinas ir fizinis ryšys. Neatsitiktinai esame materialiame pasaulyje, fizinis ryšys duoda pradžią visų kitų dvasinių ryšių vystymui.
Tuo metu aš būsiu Italijoje, kur pristatysiu savo naują knygą. Nekviečiu jūsų į Italiją, nes tai bus regioninis kongresas.
Bet reikia pasistengti tuo pat metu suorganizuoti kongresus ir visose kitose pasaulio vietose.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Nepražiopsok progos!“

„Kritinė kongreso masė“

„Apie virtualų ryšį“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>