Siena ar durys į naują pasaulį?

Dvasinis darbas

Labiausiai kankinamės,  kai patenkame  tarp dviejų būsenų.
Taip sukurta, kad pasistūmėtume pirmyn arba būtume nublokšti atgal, kaip pasakyta: „Nelengvi Kūrėjo keliai. Teisuoliai praeis, o nusidėjėliai – suklups“.
Nusidėjėliai krenta ir pralaimi dukart, o po to, jausdami tokią didelę netektį, vėlei pasistūmėja. Bet taip praranda laiko ir labiau kenčia.
Tačiau taip yra ne todėl, kad Kūrėjas norėjo juos nubausti ir suteikti jiems kančių, siekdamas pastūmėti pirmyn.  Jokiais būdais negalima galvoti, kad Jis kaitalioja savo norus ir atlieka kažkokius paskaičiavimus.
Viskas vyksta pagal vieną sumanymą: kiekviena pakopa skiriasi nuo šalia esančios savo noru duoti arba gauti.
Kad pakiltume ant kitos pakopos, privalome atskleisti didesnį davimo norą, kuris jaučiamas kaip kančia, kaip vargas!
Juk aš privalau atsisakyti savęs ir pirmenybę teikti artimui, vietoje savęs duoti jam. Tai visiškai nerealu.
Todėl erdvė tarp pakopų, kurią mums reikia pripildyti davimo šviesa Chasadim, stoja prieš mus kaip siena, su kuria mes nieko negalime padaryti.
Ji stumia mane! Mes – tarsi magnetai, atstumiantys vienas kitą! Negaliu prisiartinti prie pakopos, nes magneto jėga bloškia mane atgal. Ką daryti?
Vienintelė galimybė – su grupės, kuri įteigia man šią būtinybę, pagalba prašyti ištaisymo šviesos.
Ir jeigu aš  pakankamai veikiau grupėje, kad atskleisčiau joje vienybės jėgą, galiausiai manyje kyla noras ir gebėjimas kreiptis į Kūrėją.
Kitu atveju nesugebėsiu pats kreiptis į Kūrėją. Kreipimasis į Jį ir Jo atskleidimas – tai mano darbo grupėje pasekmė.
Joje aš atskleidžiu jėgą, kuri mus sudaužė! Ir tuomet kreipiuosi į Ją. Kaip pasakyta: „Taikos kūrėjas padangėse sutaikys ir mus“ – suvienys mus, ir visi kartu pakilsime ant naujos pakopos.
Ši tuščia erdvė, kurią  atradau ir su kuria dirbau, taps man atskleidimo įrankiu.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Dvasingumo imitatorius“

„Dvasingumas – tai džiaugsmas“

„Kaip rasti Šviesą?“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>