Norų separatorius

Dvasinis darbas

Mumyse yra daug norų, ir mes turime juos surūšiuoti. Dalį norų galime susieti su davimu ir ryšiu su artimu.
Jeigu net ir suprasdamas, jog visi mano norai – dėl malonumo sau, ir kad kitų norų manyje nėra, bet aš galiu juos išnaudoti, idant susijungčiau su kitomis sielomis, tai reiškia, kad galiu dirbti su jais vidurinėje linijoje, ekrane de chirik.
Viena vertus, tai noras patirti malonumą, kita vertus, galiu su juo dirbti, kad duočiau. Aš sujungiu dešiniąją ir kairiąją linijas, ir pasitelkiu šią sąjungą, kad užmegzčiau ryšį su artimu.
Tai vadinama malda už visuomenę, aš meldžiuos ir gaunu iš Aukščiau jėgą, leidžiančią man sukurti teisingą ryšį.
Aš įstengiu panorėti, kad taip atsitiktų. Tai reiškia, kad aš keliu MAN ir gaunu jėgą, vadinamą „raktu“ (hebr. mafteach). Ši jėga atveria man dangų – Aukštesnįjį pasaulį.
Tačiau yra tokie norai arba norų dalys, kuriuose negaliu susijungti su kitais. Galiu susijungti tik iki tam tikros ribos ir ne daugiau.
Todėl šiuos norus arba norų dalis atkertu ir numetu į atliekas. Kol kas su jais nedirbu.
Galbūt vėliau turėsiu jėgų ir pamatysiu, kad jeigu nepanaudoju jų, kad susisiečiau su kitomis sielomis, tai daug prarandu ir taip sukeliu blogį.
Bet neįsisąmoninęs juose blogio tik matau, kad nesugebu su jais dirbti ir išbrokuoju juos.
O su tais norais, kuriuos sugebu naudoti dėl ryšio su artimu, dirbu kaip su partneriais. Ši partnerystė vadinama „ekranu de chirik“.
Taip žmogus visą laiką dirba savo viduje, rūšiuoja savo norus, jėgas ir savybes, jungia juos į skirtingas grupes, kad kiekvieną kartą iš jų sukurtų ypatingą santykį su artimu.
Jam atrodo, kad tai artimas, tačiau kiekvieną kartą jis mato, kad iš tikrųjų tai jo paties dalis.
Tokiu būdu, jis stengiasi pakilti virš šio įsivaizduojamo paveikslo į dvasinį pasaulį, kur atskleidžia, kad visi mes susiję vienu bendros sielos kūnu.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Dvasinis mikroskopas“

„Kaip norus paversti tikrove“

„Dvasingumo dualumas ir vienovė“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>