Viskas – dėl moterų…

Moters dvasingumas

Klausimas: Neseniai įvyko pasaulinė moterų konferencija, skirta moters dvasinio vystymosi ir vaikų lavinimo bei auklėjimo klausimams.
Kokia kryptimi turi veikti moterys, studijuojančios kabalą, kad teisingai realizuotų šį mokslą?
Atsakymas: Labai džiaugiuosi šiuo susirinkimu. Nuolat kartoju, kad be moterų mūsų vystymasis neįmanomas.
Kai Biblijoje pasakojama apie kokį nors vyrą, šalia būna parašytas žodis „et“, kuris reiškia jo moteriškąjį norą, Nukvą, juk be moters, Nukvos, Šchinos, be mūsų noro – nėra ką veikti.
Visada galvojame apie Šviesą – tačiau  ji turi kažkur ateiti ir kažkuo „apsivilkti“. Todėl moterų norai, jų ryšys su kabalos mokslu ir dalyvavimas jame – labai svarbūs.
Labai tikiuosi, kad į kabalą ateis dar daugiau moterų, kurios dalyvaus pasaulio ištaisymo procese. Tuomet galėsime būti tikri, kad jis tikrai realizuosis ir bus greitesnis.
Parašyta, kad „Moterų-teisuolių dėka Izraelio tauta išėjo iš Egipto“, ir tai tinka visiems ištaisymams. Tas pat pasakyta ir apie Toros priėmimą Sinajaus kalno papėdėje.
Visi didieji pasaulio darbai, kuriuos atlieka vyrai, daromi todėl, kad tam juos įpareigoja moterys.
Tikiuosi, kad tai atsitiks ir su visais mumis, ir bus dar daug tokių susirinkimų ir dar daug moterų ateis, kad padėtų mums dirbti šį šventą darbą – atskleisti Kūrėją visiems, gyvenantiems pasaulyje.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>