Jeigu norai auga…

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Po metų kabalos studijų siaubingai išaugo norai – garbės, valdžios ir žinių lygmenyje. Norisi apsiginti disertaciją, kurią šiuo metu rašau, pasiekti sėkmės moksle. Tačiau niekas, išskyrus kabalą, jau nebeįkvepia. Ir mokslas neatsakys į mano klausimus – tai kam jam leisti laiką. Mesti viską, rasti mažame miestelyje darbelį, kad užtektų pragyvenimui, ir visą laiką paskirti kabalai?
Atsakymas: Paprastam žmogui rekomenduoju patikimą specialybę, karjerą, darbą. Bet jeigu jūs jaučiate norą tapti kabalistu mokslininku, tuomet reikia atsisakyti karjeros žemiškame gyvenime. Tačiau tai atsitinka netgi prieš savo valią, jeigu žmogus yra nusiteikęs gilintis į kabalą. Visgi tai visiškai nebūtina, kad išsitaisytum ir pasiektum tikslą. Panašiai kaip mūsų pasaulyje yra mokslininkai ir tie, kurie pasinaudoja jų darbo rezultatais.

Klausimas (iš dienoraščio ispanų kalba): Aš jaunas. Iš savo dvasinio kelio stengiuosi „pašalinti“ norus, kurie mane atitraukia nuo tikslo. Todėl man nėra būtina seksas, šlovė, garbė, pripažinimas ir t.t. Viską atiduodu kabalos platinimui. Ar teisinga tai, ką darau? Ar teisingas mano kelias?
Atsakymas: Ne! Jūs turite, privalote gyventi normalų gyvenimą kaip paprastas žmogus. Ir jį papildyti kabalos studijomis, kurios jums paaiškins, ką savyje turite pakeisti, kad pasiektumėt tikslą – supanašėti su Kūrėju.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Profesija ir dvasinis vystymasis“

„Disertacija ar kabala?“

„Kabala, darbas ir harmonija su gamta“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>