Klausėte? – Atsakau… – 6

Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Pramoginėje laidoje „ Pasaulis“ mokslininkai aiškina paralelinių pasaulių egzistavimo galimybę ir greitai galės tai įrodyti matematiškai. Suprantu, kad kalbama ne apie dvasinius pasaulius, kuriuos studijuojame. Bet galbūt paraleliai dvasiniams pasauliams išsidėstę materialūs pasauliai, tiesiogiai priklausantys nuo dvasinių? Jeigu taip, tai ar mūsų išsitaisymas gali vykti vienu metu ir tuose materialiuose pasauliuose?
Atsakymas: Nėra nieko, išskyrus tai, kas aprašoma kabaloje, – mūsų pasaulis ir penki dvasiniai pasauliai.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Perskaičiau ir peržiūrėjau daug įdomių straipsnių apie 2012 metus. Viename jų pasakyta, kad 2012 metais „ateis pasaulio pabaiga“. Kitame straipsnyje parašyta, kad šie metai žymi naujos eros pradžią ir aukščiausio individualaus žmogiškojo potencialo pasiekimą. Ar tai turi ką nors bendra su kabala?
Atsakymas: Nieko. Viskas priklauso tik nuo mūsų – nuo jūsų!

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Kai kurie sako, kad Jėzus – tai vidurinioji linija, nors aš manau, kad jis neturi tiesioginio ryšio su kabala. Noriu mokytis tikros kabalos, todėl man reikia žinoti, ar teisingai traktuoju faktus, susijusius su Jėzumi?
Atsakymas: Kabala kalba tik apie Kūrėją ir žmogų: kaip žmogui pasiekti Kūrėją.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Visi pasauliai – mano viduje“

„Mes pajėgūs būti aukščiau žvaigždžių“

„Kur religija, o kur kabala“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>