Renkatės Jūs!

Kabala, Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Kodėl sakote, kad būseną, kai ištaisytas egoizmas savyje atskleidžia visuotinės sielos Šviesą, galima pasiekti tik studijuojant kabalą?
Manau, kad taisant pasaulį (bet kokia forma: tiek praktine, tiek dvasine), galima pasiekti tokį patį efektą nepriklausomai nuo to, studijuoja žmogus kabalą, ar ne.
Atsakymas: Jūs dar ne viską išbandėte – renkatės Jūs, todėl bandykite, kol dar turite galimybę, kol pasaulis egzistuoja, nes vėliau tapti protingesniu ir pasirinkti kabalą privers kančios.
Jums nesiūloma imti užmerktomis akimis, reikia blaiviai įsitikinti, kad kabala suteikia ir teorinių, ir praktinių žinių, ir jėgų ištaisyti save.

Klausimas: Sakote, kad jei nepriimsime Jūsų dvasinio mokymo, gamtos smūgiai privers mus tai padaryti. Bet neminite tų slaptų kabalos metodų, kurių mokote savo mokinius. Todėl viskas, ką Jūs  kalbate, skamba kaip grasinimas.
Maža to, vadinasi, „Gamta“ pati pažeidžia savo įstatymus. Jeigu Kūrėjas nesilaiko savo įstatymų, kodėl mes turėtume jų laikytis?
Atsakymas: Apie ką kalbate? Jokių slaptų metodų nėra, atvažiuokite pas mus ir patys įsitikinsite. Pasaulyje nėra stebuklingų jėgų ir paslapčių – viskas Jums atverta. Suaukite!

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kur mistika, o kur mokslas?“

„Nuostabus, tačiau visiškai realus atradimas“

„Vaikai klausia – suaugusieji pavydi (10)“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>