Klausimai apie platinimą – 1

Kabala, Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Kaip prašyti Kūrėjo, kad Jis pakeltų mus virš mūsų gyvenime karaliaujančios neapykantos ir pasibjaurėjimo ir padėtų susijungti su artimu?
Atsakymas: Platinti kabalą, nes tik pritraukdami Šviesą, galime tai realizuoti.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Ar turėtume, platindami kabalą, jausti malonumą ir pasitenkinimą?
Atsakymas: Taip, nes kuo daugiau platinu, tuo didesnį išsitaisymą atnešu pasauliui.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Jeigu 2 milijonai susidomėjusių kabala žmonių panorėtų viename ketinime dvasiškai susijungti ir išsilaikytų šiame ketinime bent savaitę, ar tai galėtų pritraukti tokį galingą Šviesos srautą, kuris išvestų iš mūsų gyvenimo iliuzijos?
Jeigu tai įmanoma, kodėl mums nesuorganizavus kokybiškos reklaminės akcijos, pasitelkiant tokias žiniasklaidos priemones kaip Facebook, TV, interneto radijas ir pan.?
Atsakymas: Tai užsiimkite tuo!!! Pradėkite organizuoti tokią pasaulinę akciją!

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Pasaulyje yra daug kabalistinių centrų, koks jų tikslas? Jeigu Bnei Baruch yra vienintelis mokymo centras, kuriame mokoma tikrosios kabalos, ar tai reiškia, kad visi likusieji klaidina žmones? Kaip padėti jiems tai suprasti?
Atsakymas: Būtina platinti tikruosius kabalistinius šaltinius ir visiems parodyti, kad tik nemokamas jų studijavimas ir to supratimas teikia taisančią Šviesą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kelias, kurį tiesiame“

„Ne prabanga, o išsitaisymo būdas“

„Partnerystė su Kūrėju“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>