„Zohar“ – sielos anatomija

Zohar

Tarkime, kad dabar skaitome knygą apie mūsų organizmo funkcionavimą.
Joje aiškinama, kaip būtent dirba smegenys, širdis, kepenys ir kiti organai, kaip jie keičiasi tarpusavyje medžiagomis, kas vyksta, kai kažką jaučiame ar valgome, kaip cirkuliuoja kraujas ir kiti skysčiai, kaip perduodami elektriniai signalai, kaip veikia visa mūsų fiziologija.
Taip knygoje „Zohar“ aprašoma sielos (kli) kūno fiziologija, jo sandara, ryšiai, darbas.
Tarsi klausytume paskaitos apie žmogaus anatomiją ir fiziologiją: iš kokių dalių sudarytas kūnas, kaip veikia visos vieno organizmo dalys, kiekviena savo vietoje, pagal savo funkciją ir galiausiai jaučiama, jog jis gyvas, lygiai taip pat dabar skaitome medžiagą, kuri kalba apie mūsų sielą.
O mokydamiesi dėdami pastangas palaipsniui priartėjame prie mūsų sielos atskleidimo mums, o joje atskleidžiame visą pasaulį ir Kūrėją.

Iš 2010-01-18 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>