Kabala pakeis viską

Kabala ir religija

Klausimas: Ką jūs manote apie Bergą ir jo kabalos interpretaciją?
Atsakymas: Bergas – kabalos pardavėjas. Visi šie metodai vystantis žmonių egoizmui nyksta vienas po kito, nes egoizmui pasiekus naują lygmenį jie atrodo juokingi, naivūs, atgyvenę. Bet atsitinka, kad kartkartėmis kaip mada šios „dvasinės metodikos“ laikinai grįžta, ypač žmonijos ar atskiros visuomenės nerimo ir painiavos laikotarpiais. Atramos taško paieška globalinės krizės metu taip pat iš pradžių sužadina žmogaus susidomėjimą mistika ir religija. Tačiau vėliau  tas susižavėjimas atslūgsta, nes egoizmas auga, šie užsiėmimai jo nepripildo, ir atveda žmogų prie tikrosios kabalos, kurios taikymas leidžia pažinti ir pasiekti atidavimo ir meilės – Kūrėjo – savybes.

Klausimas (iš dienoraščio italų kalba): Ar jau kalbėjote apie kabalą su dvasiniais įvairių religijų vadovais? Jei taip, tai kokie buvo sunkumai ir padariniai?
Atsakymas: Padariniai buvo patys blogiausi – šie žmones dar daugiau ėmė nekęsti manęs ir kabalos, nes suprato, jog kabala atsiskleidžia tam, kad pakeistų visas „dvasines metodikas“, o iš religijų ateityje liks tik išorinės liaudies apeigų tradicijos, kadangi Aukštesnįjį pasaulį visi atskleis ir jaus, kaip ir mūsų pasaulį.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kabala ir pasaulinės religijos“

„Madona taip pat turi misiją…“

„Kodėl religijos priešiškos kabalai“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>