Meilė viską keičia …

Zohar

Klausimas: Kuo tokia ypatinga knyga „Zohar“, kad sukelia mums tokias stiprias reakcijas?
Atsakymas: Tai ne knyga – tai įrenginys, kurio mygtukus spaudinėji, pats to nežinodamas.
O be to, mes skaitome knygą „Zohar“ su didele žmonių grupe iš viso pasaulio. Mes labai skirtingi, bet trokštame to paties, todėl labai stipriai spaudžiame šiuos mygtukus.
Tiesiog nesuvokiame šito. Kūdikis, kuris verkia, nesupranta, kokią sumaištį savo riksmu jis kelia namuose. Suaugęs žmogus negali atsitraukti nuo jo, verksmas sukelia jam didžiulį nerimą.
Dideliam vaikui gali pasakyti: „Eik į savo kambarį ir netrukdyk man!“ O su mėnesio amžiaus kūdikiu taip pasielgti negali – sukiesi apie jį  ir eini iš proto nuo jaudulio.
Štai tokį nerimą mes sukeliame Aukštesniajai jėgai. Taip veikia knyga „Zohar“.
Ir iš tikrųjų, tai ne knyga – tu priklausai vieningai pasaulio sistemai, kurią aktyvini šios knygos skaitymu ir noru ją atskleisti, kaip kūdikis, žadinantis tėvą (ABA), motiną (IMA), kaimynus, visą pasaulį, priverčiantis dirbti fabrikus ir gaminti vaikų maistelį, sauskelnes, rūbelius ir t.t.
Ar jis žino, ką daro? – Ne! Bet pažvelkite, kiek visko pasaulyje gaminama kūdikiams.
Dvasiniame pasaulyje yra taip pat. Meilė viską keičia… Mes patys, to nesuprasdami, paleidžiame sistemą, kuri atsakydama veikia mus – ne pagal mūsų kūdikio amžių, egoistinį reikalavimą, bet minkštai ir labai gailestingai mokydama ir padėdama ugdyti davimo savybę.
Esame tarp dviejų jėgų: savo egoistinės – iš apačios, ir supančios mus Šviesos – iš viršaus.
Jos slegia iš dviejų pusių ir tu jautiesi tarsi tarp žemės ir dangaus. Atverdamas knygą „Zohar“, įeini į Aukštesniosios jėgos sistemą. Tai visiškai kitokia sistema ir tai reiškia, kad eini Kūrėjo, Šviesos keliu.
Iki to laiko vysteisi kaip visa gamta – verčiamas būtinybės, evoliucijos proceso. Tavo noras mėgautis visada ieškojo, kur geriau ir kaip pabėgti nuo smūgių.
Bet taip tu nesivystei Kūrėjo link, o tik ieškojai sau patogesnio kampelio. Tokia buvo mūsų evoliucija iki šiandienos. O dabar  tu žadini visiškai nepažįstamą Aukštesniąją jėgą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Zohar“ kalba gali viską“

„Įsigilinti į kabalos mokslą“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>