Tramplinas, kurio galia tarsi 600 000 žmonių

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kokias išvadas galime padaryti savo darbe remdamiesi principu, jog Kūrėjo atžvilgiu visa realybė yra jau tobula?
Atsakymas: Tai rodo, jog visi trūkumai yra tik mumyse, o ne Kūrėjuje, ir mums tereikia ištaisyti save, kad pajaustume tobulybę, kurioje jau esame.
Tikiuosi, jog ruošdamiesi mūsų kongresui, kuris vyks vasarį ir susirinkę kartu, taip stipriai susijungsime, kad galėsime tai pajausti.
Juk dvasinis pasaulis atsiskleidžia tik susijungus sieloms, o ne pačiose sielose. Jose galima pajausti tik mūsų pasaulio egoizmą – o dvasinis pasaulis jaučiamas ryšyje tarp sielų.
Šį ryšį galima užmegzti kokybiškai, tada pakanka nedaug žmonių – dešimties. Bet kad taip įvyktų jie turi būti labai stiprūs!
Arba galima tokį ryšį užmegzti kiekybiškai ir tai kompensuos trūkstamą kokybę. Kokybė padauginę iš kiekybės gausime galią.
Tikėsimės, kad pavyks į vieną visumą sujungti naujus ir seniai besimokančius žmones, ir tada kiekvienas iš šios vienybės gaus visą jam reikiamą jėgą, galinčią pamėtėti mus į viršų ir mes suprasime ar net pajausime naują dvasinę tikrovę, papildančią įprastinę, šiandien jaučiamą tikrovę.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Nė neįtarėme, kokia jėga esame“

„Klausimai kelyje – 7“

„Laikas dovanoti ir laikas gauti“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>