Sukurkite man šabloną Šviesai

Dvasinis darbas

Skaitome knygos „Zohar“ žodžius ir kol kas nieko juose nesuprantame.
Aš tik truputį paaiškinu, kad šiek tiek nukreipčiau žmogų, kur jam ieškoti tų savybių savo viduje ir kaip jas įsivaizduoti: Aaronas ir jo sūnūs, netyroji jėga, Mozė, auksinis veršis… Reikia norėti atpažinti juos savyje.
Kiekvieno žmogaus noras pridedamas prie bendro visų kitų žmonių noro – dabar tai mūsų „laidavimas“.
Laidavimas – tai vienybės jėga, susidedanti iš daugelio sluoksnių. Kiekvienoje pakopoje, kiekviename kreipimesi yra ši bendro susijungimo jėga, vadinama laidavimu.
Jis veikia kaip bendras kūnas, nukreipiantis visas savo jėgas į sergančią vietą. Yra bendra apsauginė organizmo jėga, kai visos jo ląstelės bendrai kovoja prieš svetimkūnį arba kartu siekia trokštamo tikslo.
Kiekviename lygyje ir kiekvienai vidinio darbo rūšiai žmogus privalo gauti iš šios vienybės jėgos kitokią laidavimo formą, ir pajausti, kad visi trokšta to paties, pajausti, jog visi nesupranta, kad kiekvienas galvoja kažkaip kitaip.
Visa tai padeda, ir tuomet mūsų viduje atsiranda pojūčiai.
O kadangi kiekvienas nori iššifruoti tekstą pagal savo formą, pagal savo sielos šaknį, jis nukreipia save atitinkamu būdu ir su šia ypatinga forma įsijungia į bendrą norą pasiekti dvasinį tikslą.
Dėl to bendra jėga tampa itin turtinga, kompleksinė ir daugiaspalvė. Visi atskiri norai, trūkumai ir ieškojimai prisijungia prie šios bendros jėgos.
Ir kai po to kiekvieną ima veikti supanti Šviesa, ji praeina per visus šiuos trūkumus, reikalavimus ir paklydimus, pro šį šabloną, ir piešia kiekvienam tas savybes, apie kurias pasakoja knyga „Zohar“.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Pajusti, kad Jis kažkur šalia“

„Zohar“ – tai dvasinis stiprintuvas“

„Ar nori išsigelbėti?“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>