Ateik ir nebijok – tu nieko neprivalai!

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kongrese „Zohar“ 2010 – atveriame naują realybę“ susirinko labai daug naujų žmonių. Kaip mums bendrauti, kad ir po kongreso išsaugotume ryšį su jais?
Atsakymas: Mes – ne sekta, mes netempiame žmonių atgal į religiją, nesistengiame gaudyti naujų sielų! Mes visiškai atviri tiek ateiti, tiek išeiti.
Atėjęs žmogus niekuo neįsipareigoja – jei tau patinka, užeik ir sėsk, mokykis kartu su mumis. Nepatinka – tau netgi nereikia atsisveikinti, tu išeisi ir niekas nepaklaus, ar išėjai minutei, ar visam laikui.
Todėl ir kongreso metu, ir po jo mes nieko nesistengsime prie savęs pririšti. Ir visi tai žino.
Niekas nieko neprivalo – atėjo žmogus, sudalyvavo ir išėjo. O toliau jis jau pats sprendžia, kiek norės būti susijęs su mumis, tiksliau – su kabalos mokslu.
Ir esmė netgi ne ryšyje su mumis: tarpusavyje susiję turėtų būti visi žmonės – iš pradžių tarsi broliai turi susivienyti visas Izraelis, o po to ir visas pasaulis. To mes ir tikimės.
Kadangi knyga „Zohar“ ir kabalos mokslas geba tai padaryti, mes ir stengsimės to siekti.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>