Kūrėjo mestas gelbėjimo ratas

Zohar

Klausimas: Kokie požymiai rodo mūsų progresą skaitant knygą „Zohar“ ir apskritai kaip žinoti, kad dvasiniame darbe tobulėji?
Atsakymas: Pats akivaizdžiausias ir stipriausias progreso skaitant knygą „Zohar“ požymis – didesnis poreikis būti susijusiam su kitais.
Kitas požymis – aš jaučiu, kad knyga „Zohar“ kažkodėl traukia mane – kartais labiau, kartais mažiau, tačiau bet kuriuo atveju jaučiu, kad man gerai būti kartu su šia knyga, ją skaityti arba jos klausyti.
Jaučiu, kad šioje knygoje slypi jėga, kuri susieja mane su gyvenimu. Ji pasižymi tokiu efektu.
Net jeigu žmogus nesuvokia, nesupranta ir nežino, apie ką kalba knyga „Zohar“, jis vis dėlto jaučia, kad tai knyga, kuri, kaip sako Baal Sulamas straipsnyje „Baigiamajame žodyje knygai „Zohar“, – panaši į virvę, kurią Kūrėjas metė kūriniams čionai, šiame pasaulyje.
Laikydamiesi už šios virvės galo, galėsime pakilti iki Jo.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Dvasinio tobulėjimo požymiai“

„Pajusti, kad Jis kažkur šalia“

„Stebuklingas vaistas – kabalistų dovana“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>