Tai buvo tikras stebuklas!

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kiek pasistūmėjome dvasingumo link per praėjusį kongresą „Zohar – 2010“?
Atsakymas: Mes patyrėme labai didelius pasikeitimus. Pajutau, kad Izraelio tauta ne šiaip sau gavo knygą „Zohar“, o grįžo prie jos!
Tai buvo ne kažko naujo gavimas, o žmonių, atradusių tai, ką kažkada pametė, džiaugsmas.
Galbūt jie ir patys sau negalėtų paaiškinti, kas su jais atsitiko, bet mačiau, kad būtent tai pajuto jų sielos. Jos pajuto, jog atrado tai, ką pametė prieš du tūkstančius metų, ir dabar ne studijuoja knygą „Zohar“, o prisimena ją…
Būtent taip – ne mokosi kažko naujo, o džiaugiasi to, kas kažkada prarasta, sugrįžimu.
Todėl galvoju, kad Izraelio tauta gavo didelį, gerą dvasinį pakilimą, ir ne tik tie tūkstančiai žmonių, buvę su mumis kongrese.
Pasistūmėjo visas kabalos mokslo platinimas Izraelio tautai, prie kurios vėliau prisijungs visa žmonija – taigi visas Babilonas, visa žmonija grįžta prie savo dvasinio šaltinio.
Yra viltis, kad visos sielos susijungs į vieną Adomo sielą dar mūsų dienomis ir mes pasieksime visiško ištaisymo, Begalybės pasaulio, ištaisytos bendros sielos būseną.
Aš tikėjau ir laukiau, bet sėkmė viršijo visas viltis. Manau, kad iš Aukščiau mums atveriamos didžiulės galimybes ištaisyti savo prigimtį.
Mūsų laukia ypatingas ir sunkus darbas. Bet jis nepaprastai svarbus bei iškilus, ir turime būti dėkingi, kad Kūrėjas nusprendė per mus įvykdyti savo didį sumanymą.
Dabar, prisidedant visiems tiems žmonėms, kurie kartu su mumis dalyvavo kongrese, tereikia, kad  kabalos mokslas ir toliau būtų platinamas Izraelio tautai ir jam padedant bei veikiant knygos „Zohar“ Šviesos jėgai, kaip rašo Baal Sulamas (laikraštis „Uma“, „Pratarmė knygai „Zohar“, 70 psl.), ji susijungs į vieningą tautą.
Tai įmanoma tik susijungus širdims, o to pasiekti galima tik veikiant jėgai Šviesos, grąžinančios prie šaltinio, kuris pakelia mus virš mūsų egoizmo.
Noriu padėkoti visiems žmonėms, atvykusiems pas mus iš daugelio šalių, iš visų pasaulio kraštų dalyvauti kongrese.
Kartu mes pajėgsime atlikti šį didžiulį ištaisymą ir matant, kokiu greičiu jis dabar plinta, tai turėtų įvykti labai greitai.
Dar neatėjo laikas atskleisti tikrąjį to, kas vyksta, gylį ir didingumą, bet galima sakyti, kad atlikome galingus vidinius ištaisymus aukštame lygmenyje, ir greitai tai išryškės mumyse bei pasaulyje.
Įvyko stebuklas!

Iš 2010-02-25 d. vakarinės pamokos pagal knygą „Zohar“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>