Laukite pokyčių!

Kabala

Manau, po metų kitų net neprisiminsime, kaip gyvenome, kai plačioji publika nesuprato mūsų.
Išvysime, kad žmonės vis labiau pradės suprasti, jog kabalos mokslas atskleidžia jiems paslėptąją realybės dalį, kurią būtina atskleisti, norint gyventi sveikai ir  teisingai.
Be to, taps aišku, kad tai vyksta padedant stebuklingai jėgai, o ne grynosioms žinioms.
Juk vadovaudamiesi grynai moksliniu požiūriu mes galime atskleisti Gamtą tik mūsų suvokimo lygmeniu – tuo, kuriuo veikia mūsų protas ir jausmai.
O kabalos mokslas mumyse stebuklingu būdu atskleidžia naujus noro lygmenis, kuriuose  jaučiame naują realybę.
Artimiausioje ateityje tikiuosi išvysti, jog tai suvoks ir plačiosios masės. Tai įvyks labai greitai.
Tie, kurie dalyvavo kongrese „Zohar-2010“, patyrė stiprius pokyčius, įveikė daugybę vidinių pakopų ir sutrumpino savo vystymosi laiką.
Yra tokių, kurie fiziškai nedalyvavo kongrese, tačiau prisijungė prie mūsų ir pajuto tokį pat pakilimą. Yra tokių, kurie savo norais buvo nuo mūsų nutolę, tačiau ir jie pajuto poveikį.
Ir netgi tą, kuris visiškai su mumis nesusijęs ir nieko nenorėjo, – ir tą paveikė kongresas, nes esame viena bendra sistema. Niekas negali išvengti tokio renginio poveikio, juk gyvename vienoje vieningoje realybėje.
Todėl, kai organizuojame tokį renginį, jis turi įtakos visam pasauliui: ir priešininkams, ir nutolusiems nuo mūsų, ir artimesniems – visiems be išimties.
Ir tą, kuris nekenčia mūsų, jis veikia stipriau, nei abejingą. Todėl didelių pokyčių išvysime visuose visuomenės sluoksniuose.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Tai buvo tikras stebuklas!“

„Iki pat tolimiausios žvaigždės“

„Dvasinis liftas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>