Dvasinė lygybė

Kabala

Mūsų pasaulyje yra daugybė žmonių, kurie nežino, kaip pasaulis, kuriame jie gyvena, veikia, kaip sudarytos visos valstybinės bei visuomeninės sistemos, pagal kokius dėsnius veikia gamta, kaip juda planetos ir kokie ryšiai egzistuoja tarp žmonių.
Galima gyventi labai paprastą gyvenimą ir nedegti troškimu jį suvokti. Taip  pat yra ir su dvasiniu gyvenimu.
Ne visi žmonės, įgyjantys dvasinį jutimą, stengiasi giliai į jį prasiskverbti – juos riboja jų sielos šaknis, kuri nereikalauja daugiau nei savasis lygmuo, jie atlieka savo darbą jiems skirtoje vietoje ir neturi didesnių poreikių.
Nors tarp kabalistų yra tokių, kurie panašiai kaip mūsų pasaulio mokslininkai tyrinėja dvasinį pasaulį ir turi iki galo jį suvokti, pajusti bei atskleisti visą sistemą iki paskutinės detalės.
Juk pagal savo sielos šaknį toks žmogus privalo apimti savyje visus ir išsiaiškinti viską iki smulkmenų, atlikdamas analizę ir sintezę.
Kitaip jis neištaisys savo sielos. Tokiu mastu, kokiu jo siela reikalauja ištaisymo, jis ir suvokia visą realybę.
Bet į žmogų žiūrima pagal jo išsitaisymo mastą. Jeigu jis išsitaisė visu 100%, tai prilygsta didiesiems kabalistams ir lygus visiems ir visame kame!
Dvasiniame pasaulyje nėra skirstymo į didelius ir mažus, jei atlikai viską, kas tau paskirta.
Dvasinis pasaulis – tai davimo pasaulis. Tai truputį kitoks požiūris, nei mes įpratę. Įžengęs į dvasinį pasaulį atsigręži atgal ir matai, kad nieko nepadarei!
Tau nelieka nieko iš to, ko tu kažkada siekei ir ką veikei, – esi supamas vien tik davimo.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Iki pat tolimiausios žvaigždės“

„613 kartų didesnė Begalybė“

„Deguonies čiaupas – kiekvieno žmogaus rankose!“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>