Pasaulinio organizmo dėsniai

Krizė, globalizacija

Pasaulis dar nejaučia, kad mes visi – viena visuma. O jeigu esame vienas bendras organizmas, tai būtent didelės ir stiprios šalys kentės daugiau už mažas ir silpnas.
Juk suskaudus kojai skausmas juntamas galvoje. Visas organizmas jau nebegali normaliai dirbti.
Tai reiškia, kad didelės šalys nukentės labiau už mažas, ir kol jos tarpusavyje nesusitars, mažosios šalys galės su jomis daryti viską, ko tik užsigeis, kaip kad šiandien Somalio piratai ar „Al Qaeda“.
Visos galingųjų valstybių jėgos bus nukreiptos bandymams numalšinti mažųjų valstybių neramumus, kurie pasklis po visą pasaulį kaip „karšti taškai“, ir tai paralyžiuos visą pasaulį.
Atrodo, tai tokia smulkmena, bet jeigu neveiksime visi kartu, nieko negalėsime padaryti.
Kažkada, kai pasaulis dar nebuvo globalus, tai buvo įmanoma, o dabar jau nebe!
Galingos, stiprios valstybės stovi pakeltomis rankomis ir nieko negali padaryti. Jeigu tarpusavyje nesusitars, jos paprasčiausiai išnyks iš žemėlapio.
Ko verta galva, jei skauda koją? Žmogus serga, jis guli lovoje ir negali judėti.
Atsimenu, kai susilaužiau koją, galvojau tik apie tai, kaip geriau padėti koją, kad neskaudėtų. Kokia ten galva! Ir į tai sutelktas visas tavo gyvenimas.
Todėl reikia suprasti, kad tik susivieniję galime kreiptis į Kūrėją, kuris paveiks faraoną, visą blogį, pakeis jį ir ištaisys.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Einame pas faraoną!“

„Kūrėjas privers mus susivienyti“

„Babilono palikimas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>