Eikime geruoju keliu

Dvasinis darbas

Viskas, kuo užsiiminėjome iki šios dienos, tebuvo žaidimas!
Dvasinės jėgos veikė mus iš viršaus ir vedė per visus tuos etapus, kuriuos įveikėme vystantis tautoms, sieloms, civilizacijoms. Jos valdė mus ir neklausė, norime to ar ne!
Tačiau nuo šiandien, kai baigėme savo pasirengimą išsitaisymui, turime pradėti jį įgyvendinti.
Todėl pirmąkart visam pasauliui atsiskleidžia kabalos mokslas kaip išsitaisymo metodika, kaip Kūrėjo, Šviesos, ištaisančios jėgos atskleidimo metodika, ir mes pirmąkart privalome patys eiti išsitaisymo link.
Nuo šiol turime du kelius: įprastinį kelią (beito) ir pagreitinto vystymosi kelią (achišena).
Jeigu dalyvausime savo išsitaisyme, tai eisime geruoju keliu, o jeigu nenorėsime atlikti mums skirtos dalies, tai savo atsilikimą ir tingumas jausime kaip kančią.
Užuot jautę aukštesniąsias jėgas kaip geras ir padedančias mums taisytis, jausime savo neištaisytus norus įvairiausių problemų pavidalu: nuo menkų problemų, susijusių su šeima ir sveikata – iki pasaulinių karų ir susinaikinimo, kaip mus įspėjo visi kabalistai ir buvę iki jų pranašai.
Juk visi pranašai kalbėjo apie Mesijo epochą, o ji kaip tik šiandien ir atėjo.

Ištrauka iš 2010-03-16 pamokos pagal Baal Sulamo laikraštį „Tauta“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>